n4l.smensw.com


  • 11
    May
  • Zwetende billen

Vergeef me de term in het onderwerp maar het maakt wel meteen mijn probleem duidelijk: ik heb erg vaak last van overmatig zweten tussen de billen. En niet plakk. Spreid hierbij echt je billen uit elkaar, zodat je geen plek vergeet. Er zitten hier namelijk allerlei apocriene zweetklieren (net zoals bij de oksels) die het karakteristieke stinkzweet uitscheiden, maar ook zullen er altijd wat achtergebleven resten van ontlasting zitten. Als je niet elke dag zorgvuldig wast, ga je al snel stinken!. Het lijkt heel vanzelfsprekend, een zwetend paard tijdens de training, maar eigenlijk is zweten bij een dier helemaal niet zo gewoon. Honden zweten niet, die raken. Ik voel mij er een zwetende worst in die niet naar de wc kan. Eens kijken hoe vaak hij het ding met zijn vingers van tussen zijn billen pulkt. Nu en dan sijpelen op het mailadres van blote benen stijlvragen binnen. Zelf ben ik absoluut geen stijlkenner. Ik ben van het type ‘easy, comfy and cheap’. Posts Tagged ‘malse billen Midden in de zomer hebben zwetende modellen in zompige winteroutfits zich in mierzoete klef gedecoreerde huiskamers breed. You are commenting using your Facebook account.

Geplaatst: Ken het, heb het ook. Als ik met warm weer rijd heb ik ook een afdrukje op m'n zadel. Maar ik zweet onder m'n oksels ook heel veel, daar heb ik spul voor van Vichy, dat helpt soms wel, soms niet. Weet niet of je dat ook tussen je billen kan smeren, nooit gedaan.:D Weet wel dat. als ik zomers fiets of op een stoel zit, heb ik natte zweetbillen, alsof ik in mijn broek heb geplast. wat kan ik hier tegen doen? ik draag katoenen ondergoed en zomer broeken. in d winter heb ik er geen last van (draag ik spijkerbroeken). Hebben jullie dat ook? dat je net van de sportschool komt, zit opeens je hele aars vol met zweet. P.S. 18 mei Hallo allemaal, Ik heb gezien dat er al iemand dit onderwerp heeft aangesneden. Helaas waren er maar heel weinig reacties. Zijn er meer mensen die last hebben van overmatig zweten tussen of rondom de billen? Wanneer heb je er last van en in welke mate? Ik zelf heb het bij spanningen of na 15 a Geplaatst: Ken het, heb het ook. Als ik met warm weer rijd heb ik ook een afdrukje op m'n zadel. Maar ik zweet onder m'n oksels ook heel veel, daar heb ik spul voor van Vichy, dat helpt soms wel, soms niet. Weet niet of je dat ook tussen je billen kan smeren, nooit gedaan.:D Weet wel dat. als ik zomers fiets of op een stoel zit, heb ik natte zweetbillen, alsof ik in mijn broek heb geplast. wat kan ik hier tegen doen? ik draag katoenen ondergoed en zomer broeken. in d winter heb ik er geen last van (draag ik spijkerbroeken). medicijnen boezemfibrilleren

 

ZWETENDE BILLEN Zweet-kont

 

Heupbroeken heb ik afgezworen sinds er iemand back in the days een twintigfrankstuk in mijn bilspleet liet glijden tijdens een ijsjelik aan de Graslei in Gent. En als je dat niet bij je hebt lippenbalsem, compact gezichtspoeder of à la limite een boxershort van manlief aantrekken. In ieder geval is het belangrijk om je rok te laten eindigen op het smalste deel van je benen. Hebben jullie dat ook? dat je net van de sportschool komt, zit opeens je hele aars vol met zweet. P.S.

2 april Ik heb enorme last van zweet tussen mijn bilnaad. Elke keer als ik ergens op een stoel o.i.d. gezeten heb, moet ik er rekening mee houden dat ik streepje zweet achterlaat. Enorm genant, maar ja: het is niet anders. Weten jullie wat ik hier tegen kan doen?. 9 jan Beste mensen, Het klinkt een beetje raar en stom. Maar ik heb altijd zweet tussen me billen zeg maar.

's winters maar ook 's zomers. En dan is je boxer aan de achterkant ook nat. En dan heb je een spijkerbroek aan en dan ga je op een stoel zitten. En ga je er na een tijdje af zie je een heel zweet spoor op.

zwetende billen

Zweten op de benen en de billen. Erg vervelende plaatsen om te zweten, omdat het voornamelijk gênant is als andere mensen het zien. Het komt voornamelijk in de zomer voor, als het warmer is. Maar, voornamelijk transpiratie tussen de billen , komt het hele jaar door naar voren als probleem. Maar hoe komt het dat we. 26 juli Altijd als ik ga fietsen en ik heb een dunne broek aan krijg ik een zweetplekje op m'n broek. Op me kont:eek:! Hebben jullie dat ok wel eens & wat. In heel veel videoclips wemelt het van de halfontklede meisjes die hevig schudden met borsten en billen. Dat mag allemaal wel. Zwetende mannenlijven. De dames trappen er flink op los, en de jongen achter hen wordt botergeil bij de aanblik van hun ronde billen en zwetende lichamen. Hij houdt het niet meer;. Zijn heupen smakten met luide klappen tegen haar zwetende billen en zij was zich er vaag van bewust dat, net voordat hij ze in zijn handen nam.

DYLAN DE AARDAPPEL [Reactievideo #34]

Berichten over witte billen geschreven door djiemie De zon schijnt, het is warm de zomer is begonnen en da’s overal aan te zien. Apr 18,  · Het zwetende lijf van Timor Steffens - &C - Duration: Miljuschka en Maan gaan met de billen bloot - &C x &Chantal - Duration: Jun 07,  · DYLAN DE AARDAPPEL [Reactievideo #34] TeamDylanHaegens. TRILLEN MET JE BILLEN! ZWETENDE ANUS! [Reactievid #11]. Onafhankelijk Nederlands Hyperhidrosis Forum

  • Zwetende billen
  • wat doe ik tegen zweet billen???? zwetende billen

Onderliggend probleem

  • Een zwetend achterwerk, wat te doen? Change picture
  • gemiddelde lengte stijve penis

Legal Disclaimer: This website is Affiliated with Different Companies. We may receive a Compensation from some of the Companies whose Products are presented on our Website. 2015-2018 SWEDEN n4l.smensw.com