n4l.smensw.com


  • 10
    Oct
  • Prostaat latijn

De prostaat of voorstanderklier is een klier die bij de man vlak onder de blaas om de urinebuis heen zit. Het woord prostaat is afgeleid van het Griekse woord προστάτης - prostates, letterlijk "degene die voor staat", "beschermer", "wachter". De prostaat bevindt zich naast het rectum en produceert een aantal hulpstoffen die. Latijn, Carcinoma prostatae. Coderingen de prostaat begint. Signalen van prostaatkanker kunnen dezelfde zijn als die van een benigne prostaathyperplasie (BPH; vergrote prostaat), onder andere een verzwakte straal tijdens het urineren, 's nachts frequenter moeten plassen en onvermogen de urine lang op te houden. prostaat vertaling in het woordenboek Nederlands - Latijn op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. De prostaat of voorstanderklier is een klier die bij de man vlak onder de blaas om de urinebuis heen zit. Het woord prostaat is afgeleid van het Griekse woord προστάτης - prostates, letterlijk "degene die voor staat", "beschermer", "wachter". prostaat. prostaat Van: Resultaten (Latijn) 1: prostate. Wordt vertaald, even geduld aub.. Andere talen. English; Français; Deutsch; 中文. Prostaatkanker of prostaatcarcinoom is een vorm van kanker die in de prostaat begint. Signalen van prostaatkanker kunnen dezelfde zijn als die van een benigne prostaathyperplasie, onder andere een verzwakte straal tijdens het urineren, 's nachts frequenter moeten plassen en onvermogen de urine lang op te houden. Prostaat problemen door prostaatvergroting Prostaatvergroting kan zorgen voor lastige, vervelende problemen maar het probleem zelf is goedaardig. Prostaatvergroting noemt men in het latijn Beninge Prostaat Hyperplase (BPH). Benige vertaald men als goedaardig en hyperplase betekent vergroting. Een overzicht met alle lichaamsdelen in het latijn heb ik helaas niet voor je kunnen vinden. prostaat: Prostata Penis: Penis Zwellichaam: Bulbus penis. Rectaal onderzoek Bij het algemeen lichamelijk onderzoek wordt altijd een rectaal toucher gedaan.

prostaat vertaling in het woordenboek Nederlands - Latijn op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. De prostaat is een klier die om de plasbuis heen ligt. De functie van de prostaat is het aanmaken van prostaatvocht voor het vervoeren van zaadcellen. 22 april de eicellen tot rijping komen) ovulatie = eisprong penis = mannelijk lid portio = gedeelte van de uterus dat de verbinding met de vagina vormt preputium = voorhuid progesteron = vrouwelijk geslachtshormoon prolactine = hypofysehormoon dat zorgt voor de melksecretie na de bevalling prostaat = klier bij. Sluit reacties. Bron heb ik niet kunnen vinden zoals jij wilt. Maar ik heb het wel vertaald: Teelballen: Testiculus Zaadleider: vas deferens Zaadblaas: vesicula seminalis prostaat: Prostata Penis: Penis Zwellichaam: Bulbus penis Urinebuis: Ureter Bijbal: Epididymis Balzak: Testikel. Hoop dat je er met de toegevoegde bron. prostaat vertaling in het woordenboek Nederlands - Latijn op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. De prostaat is een klier die om de plasbuis heen ligt. De functie van de prostaat is het aanmaken van prostaatvocht voor het vervoeren van zaadcellen. Boezem 22 april de eicellen tot rijping komen) ovulatie = eisprong penis = mannelijk lid portio = gedeelte van de uterus dat de verbinding met de vagina vormt preputium = voorhuid progesteron = vrouwelijk geslachtshormoon prolactine = hypofysehormoon dat zorgt voor de melksecretie na de bevalling prostaat = klier bij. Vanuit de bijbal ontspringt de zaadleider (Latijn: vas deferens), die vervolgens naar de lies en met een grote bocht richting de prostaat gaat. De zaadleider verbindt de bijbal met de urinebuis. Achter de prostaat komt de zaadleider samen met de afvoer van zaadblaasjes. Zaadblaasjes zijn klieren die spermavocht. De prostaat is een klier die bij de man onder de urineblaas en boven de sluitspier van de blaas ligt. Door deze klier heen loopt de afvoerbuis van de blaas: de plasbuis. Deze voert urine af vanuit de blaas.

 

PROSTAAT LATIJN Prostaatkanker

 

Bij de reu loopt de endeldarm direct achter de blaas langs, terwijl de prostaat vlak eronder is gemonteerd, om de plasbuis heen. Bij de teef ligt uiteraard de baarmoeder (Latijn: uterus) en schede (Latijn: vagina) tussen blaas en endeldarm in. Van beide kanten komen diverse bloedvaten om de blaas van bloed te voorzien.

Het zou een eenstemmig kerkgezang in een oude vorm van het Latijn kunnen zijn.' Maar hij leek niet Ze zijn in het Latijn geschreven, maar het zijn onzinwoorden. Hij heeft een iets vergrote prostaat, een iets verhoogde concentratie prostaatspecifiek antigeen in het bloed, maar dat hielden we in de gaten. Hij was zo'n. After a thorough analysis, these are the top-rated brands we feel you can confidently choose from.

De uroloog zal vragen naar uw klachten en uw algemene gezondheidstoestand, nu en in het verleden. De uroloog bepaalt welke onderzoeken nodig zijn. Results and experience may vary from user to user.

prostaat latijn

Vergrote prostaat – oorzaak en behandeling prostaathypertrofie Een vergrote prostaat is een goedaardige aandoening die ontstaat als de prostaat gaat groeien bij de ouder wordende man. Dit kan leiden tot veel en vaak plassen, of juist tot moeilijk plassen. Vanuit de bijbal ontspringt de zaadleider (Latijn: vas deferens), die vervolgens naar de lies en met een grote bocht richting de prostaat gaat. Een blaas (Latijn vesica) is een hol orgaan gevuld met gas en/of vloeistof, bijvoorbeeld: een galblaas (vesica fellea) een urineblaas (vesica urinaria).

Don't try anything before you n4l.smensw.com how we make our pick: For men, declining prostate health is more common than Full Review · Treatment Options · Natural Remedies · Highest Concentration. We Tested + Prostate Supplement Brands. You Will Be Shocked At What We FoundAll Natural Products · Top Rated Expert Reviews · Free Shipping Offer. Weet jij het antwoord?


Många män lider av otillräcklig penisstorlek. Det kan finnas olika orsaker, inklusive ålder, ofta stress, ohälsosam eller otillräcklig näring, brist på vila, brist på hormoner, alkohol och nikotin missbruk och annat. Alla leder till samma resultat: nedgång i kvaliteten på sexlivet. Under de senaste 20 åren har jag sett män i alla åldrar och livsstilar med detta problem. Vi lyckades hitta det perfekta botemedlet för att hjälpa dem. Nämligen Titan Gel! Under kliniska prövningar har det visat sig vara effektivt även i de svåraste situationerna. Jag kan verkligen rekommendera Titan Gel till alla mina patienter som den bästa lösningen. De som redan har provat det uppskattar det mycket!

Titan Gel - Köp online!
Prostaat latijn
Utvärdering 4/5 según 143 los comentarios
Copyright © 2015-2018 SWEDEN n4l.smensw.com